Skip to content

Werkwijze

“Failing to plan is planning to fail.”

Ik vind dat afvallen of bijkomen niet gepaard hoeft te gaan met een streng dieet, allerlei dure shakes of maaltijdrepen. Gewoon lekkere maaltijden die je zelf maakt. Vaak zelfs meer eten dan je gewend bent en toch op je gewenste gewicht uit komen. Gewoon door de valkuilen te elimineren, boodschappen doen en koken makkelijker te maken en een groot deel van dit alles via ondersteuning van een app. Ik heb gekozen voor de app en coaching software van Vytal waar ik als coach je maaltijden kan plannen, jij je boodschappenlijstje kunt samenstellen en alles wordt ingericht om jouw specifieke doelstelling te halen. 

Bereik je doelstelling samen met behulp van de VYTAL app en mijn coaching.

De Vytal voedingsapp

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo gemakkelijk. Calorieën tellen is niet meer nodig. Wordt en blijf nu fit met de Vytal voedingsapp en bouw zo aan jou nieuwe gezonde leefstijl. 

De meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan! 

Elke dag stelt de app onder begeleiding van mij een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. Ik en de app houden o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd. 

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan. 

Eindeloos veel mogelijkheden

Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit de database. En ga je een keer uit eten, geen probleem. Ook hier staan maaltijden om te kiezen ipv je Vytal maaltijd. 

Bovendien maak je zonder probleem een boodschappenlijstje of laat je ze thuis bezorgen. 

Ik zie in mijn software al je invoer en we kunnen zelfs in de app chatten als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt. 

Body analyzer

Service

In een goeie planning zitten natuurlijk ook meetmomenten. Hiervoor maak ik gebruik van een Mobiele Body Analyzer. Ik kom op locatie. In de gemeente Weert bij NOX Gym en in de gemeente Nederweert bij Anytime Fitness of hier zelfs aan huis als dat gewenst is. 

Je leest het goed, kies je voor een volledig coachingstraject dan kom ik in Nederweert gewoon bij je thuis en dat zonder extra kosten. Wel zo comfortabel en je hebt geen babysit nodig. 

Samen aan de slag?

Heb je interesse en vul je online het intake formulier in dan neem ik contact met je op. Je zit nog nergens aan vast tot we elkaar gesproken hebben en je daadwerkelijk op papier een handtekening onder een abonnement hebt gezet. Eerst een gesprek en als dat je aanspreekt dan pas teken je voor een abonnement. Zo ga ik te werk bij iedereen die face-to-face coaching nodig heeft en ook kiest voor de module waarbij ik de metingen doe. Wil je geen metingen en alleen gebruik maken van de app dan kan e.e.a. via de mail afgehandeld. Ook geen probleem. 

Is je interesse gewekt en ben je klaar om je leefstijl duurzaam te veranderen vul dan het online intakeformulier in 

Kijk nog even op de pagina met de prijzen voor de verschillende mogelijkheden. 

element5-digital-acrBf9BlfvE-unsplash
VYTAL_marketingafbeelding (25)
VYTAL_marketingafbeelding (2)