Skip to content

Prijzen

Fase 1 “Het is geen dieet, het is gezonde voeding”

In deze fase van je coaching krijg je 12 weken lang het gebruik van de Vytal app met daarin je dagelijkse voedingsschema’s. Op basis van je doelstelling wordt de app ingericht en krijg je voedingsschema’s met daaruit voortvloeiende boodschappenlijstjes. Krijg je in week 1 een intake met body analyse meting, in week 2 en 4 vervolggesprekken met meting, week 6,8,10 en 12 een meting. Tevens is er de mogelijkheid om in de app te chatten met je coach Anne. De metingen kunnen in de gemeente Nederweert aan huis worden verzorgd. 

Kosten bedragen €9,99 per week + €25,- instelkosten en wordt vooraf betaald. 

Fase 2 “De monitoring fase”

Deze fase is voor mensen die geen vervolggespreken of chats in de app wensen maar wel nog metingen willen laten doen met de Mobiele body analyser. Deze fase wordt gekozen door mensen die al fase 1 achter de rug hebben of al ervaring met de app maar wel nog behoefte om regelmatig een meting te laten doen. Die meting is dan weer elke 2 weken. De metingen kunnen in de gemeente Nederweert aan huis gedaan worden. Dit abonnement duurt 14 weken. 

Kosten bedragen €4,98 per week en zal in 3 termijnen van €23,24 vooruit worden geïncasseerd. 

Fase 3 “You can do it yourself”

Dit is een abonnement op het gebruik van de Vytal app zonder coaching of metingen. Gekozen door mensen die het gebruik van de app makkelijk en handig vinden om hun te helpen bij het maken van de juiste voedingsbeslissingen. Mensen die fase 2 achter de rug hebben of gewoon betere voedingskeuzes willen maken en toch lekkere recepten willen koken. 

Kosten bedragen €2,99 per week en zal maandelijks (€12,95) vooruit worden geïncasseerd. 

Voel je beter in je vel

Combineren met bewegen

Afvallen, bijkomen of je beter in je vel voelen is een o.a. een combinatie van beweging en voeding. Heb je behoefte aan meer beweging, sport je nooit en wil je dat wel dan werk ik samen met 2 sportscholen. 

Hier kun je als je het pakket “Fase 1” 12 weken coaching traject afneemt, met korting de eerste 3 maanden sporten en bewegen. Daarna kun je kijken of je hiermee door gaat tegen hun reguliere tarieven. 

Je krijgt dan gepersonaliseerde schema’s van oefeningen etc.