Skip to content

Over Mij

“Ben jij klaar om je leefstijl duurzaam te veranderen”

Ik ben Anne Schumacher, afgestudeerd als voedingsadviseur en voedingsvoorlichter. Woonachtig in Nederweert, Limburg.
Sporten en beweging wekt al sinds kleins af aan mijn aandacht. Als 7 jarige begonnen met wielrennen en veldrijden en toen ik wat ouder werd kreeg je te horen dat de juiste voeding steeds belangrijker werd om goed te presteren. Toen ik me in voeding ging verdiepen, is mijn interesse vergroot en heeft het mij aangespoord om me te ontwikkelen tot voedingsdeskundige.

Voeding heeft veel invloed op je lichaam. Het bevordert je prestaties, je welzijn en geeft je lichaam wat het nodig heeft. De juiste en gezonde voeding heeft een positieve invloed op je algehele gezondheid, heeft een belangrijk aandeel in jouw sportprestaties maar ook hoe je je voelt.

Wil je afvallen of juist bijkomen, wil je de juiste voeding voor je sportprestaties, of wil je alleen maar gezond oud worden, Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Er zijn vele mogelijkheden.

Alleen maar met voeding want je beweegt al genoeg maar heb je wel coaching hierbij nodig. Wil je het doen zonder coaching en doe je het zelf wel door alleen de App te gebruiken of wil je ook hulp met trainingsschema’s in de sportschool. Het kan allemaal.
En wel zo handig, ik maak gebruik van een Tanita Mobiele Body Analyzer.

Ik kom in Nederweert zonder extra kosten aan huis voor de lichaamsmetingen of we spreken af in mijn praktijk, welke ook gelegen is in Nederweert.